Ponudba

Po dogovoru (za plačilo ali prispevek v sadju) v naši sušilnici posušimo vaše sadje: slive, jabolka, hruške in kakije.

Tudi letošnji odvzem vzorcev je pokazal, da je naše suho sadje neoporečno:

Vzorčenje rezultati

Člani in članice društva na prireditvah in po naročilu prodajajo različno suho sadje ter druge domače dobrote: suho sadje in orehe v v domačem medu ali žganju, domače marmelade iz raznovrstnega sadja.

Spoznali boste nekaj veliko zanimivosti v teh krajih. Cene so odvisne od podrobnosti programa in števila udeležencev.

Vabimo vas, da spoznate delo našega društva in se v njem tudi praktično preizkusite. Programe prilagodimo za odrasle, šolske skupine in otroke iz vrtcev. Cene so odvisne od podrobnosti programa in števila udeležencev.

Spoznajte domačo vas očeta slovenske književnosti in njeno okolico ter poskusite našo tradicionalno kulinariko. Izlet je primeren za odrasle in šolske skupine. Cene so odvisne od podrobnosti programa in števila udeležencev.

Ogledali si boste znamenitosti vasi in poskusite mnoge domače ekološke dobrote. Program posebej organiziramo za skupine odraslih, za vrtce in šole. Prilagajamo ga željam obiskovalcev in ga lahko dopolnimo. Cene so odvisne od podrobnosti ponudbe in števila udeležencev.

Ali vas zanima, kako sta videti več kot 200 let stara gostilniška klet in več kot 150 let stara črna kuhinja? Ste že jedli "krhljak" in pili "krhljevko"? Veste, kje so Bajdinški slapovi in relikvija s srcem?

Spremljajte nas

Bodite na tekočem z dogajanjem na Gradežu. Spremljajte nas preko Facebooka ali pa se prijavite na e-novice.

Spletno mesto uporablja piškotke za analizo uporabe spletnega mesta in izboljšanje uporabniške izkušnje. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih

Razumem

Kaj so piškotki?

"Piškotki" (ang. cookies) so majhne datoteke, ki jih spletna stran pošlje brskalniku uporabnika interneta, brskalnik pa jih ob ponovnem obisku spletne strani vrne strežniku in uporabnika s tem identificira. Tako lahko spletna stran npr. prilagaja oglase, beleži zgodovino obiskov, shranjuje nastavitve ter uporabniška imena in gesla … 

Novi zakon o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) zahteva, da vsaka spletna stran, ki uporablja piškotke, uporabniku posreduje naslednje informacije:

Kot večina spletnih mest vam poskušamo s piškotki zagotoviti boljšo, hitrejšo in varnejšo izkušnjo.

Več informacij o piškotkih je na voljo tudi v smernicah informacijskega pooblaščenca.

To spletno mesto uporablja naslednje piškotke: